Лектори

Лъчезар Богданов управляващ партньор, Industry Watch

Лъчезар Богданов Лъчезар Богданов е завършил Университета за национално и световно стопанство. Дълги години е работил в Института за пазарна икономика, преди през 2004 г. да стане основател и съдружник в анализаторската група "Индъстри уоч". Богданов е съосновател и член на Българската макроикономич..

повече

Иглика Йорданова изпълнителен директор, Colliers

Иглика Йорданова Иглика Йорданова е изпълнителен директор в Colliers International. В компанията е от 2002 г. Екипът й предоставя консултантски услуги, касаещи концептуално развитие на търговски центрове, директен маркетинг, продажба и отдаване на търговски площи под наем. В началото на 2013 г. тя поема поз..

повече

Евангелос Литрас управител, Alpha Bank Bulgaria

Евангелос Литрас Евангелос Литрас е роден в Гърция. Висшето си икономическо образование завършва в Университета в Пирея, след което придобива и магистърска степен по бизнес администрация от Атинския университет за икономика и бизнес, Гърция. Назначен е за Управител на Alpha Bank България през септември 2010..

повече

Юлияна Матеева, Директор направление „Недвижими имоти и строителство”, KPMG България

Юлияна Матеева, Юлияна Матеева е директор на направление „Недвижими имоти и строителство” в KPMG в България. През 17-годишния си опит във фирмата, г-жа Матеева е ръководила консултантските екипи на KPMG в редица проекти, свързани с придобивания, развитие и финансиране на недвижими имоти и строителств..

повече

Михаела Лашова изпълнителен директор, Forton

Михаела Лашова Михаела Лашова се включва в работата на Фортън на позиция Мениджър на отдел Капиталови Пазари след пет години в УниКредит Лизинг, като част от най-голямата финансова институция в България – УниКредит. Като част от управленския екип на Фортън, г-жа Лашова привлича големи международни банки и..

повече

Мирослава Александрова мениджър корпоративно планиране, Glorient Investment Bulgaria

Мирослава Александрова Г-жа Александрова е завършила Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Учила е икономика и в немския университет Eberhard-Karl s  в гр.  Тюбинген. От август 2010 г. е член на  Association of Chartered Certified Accountants (АССА, UK).  Преди да се присъедини к..

повече

Дейвид Бътс управляващ партньор, Си Ем Ес Камерън Маккена

Дейвид Бътс Дейвид е управляващият съдружник и ко-директор на групата, специализираща в дялово инвестиране в Централна Европа, на Си Ем Ес Камерън Маккена. Неговият опит в правния сектор включва работа в една от най-добрите адвокатски кантори в Канада, работеща в областта на корпоративното и търговско п..

повече

Юри Катанов Главен изпълнителен директор , Лендмарк Холдингс

Юри Катанов Главен изпълнителен директор на Лендмарк Холдингс и изпълнителен директор на компанията-майка Алфа Финанс Холдинг. Юри Катанов притежава диплома CFA за сертифициран финансов анализатор и има над 10 години опит в областта на сливания и придобивания, корпоративни финанси, структуриране и финансиран..

повече

Мая Алексова директор управление „Финансиране“, Unicredit Bulbank

Мая Алексова

Теофил Петров изпълнителен директор, Грийнлайф

Теофил Петров Теофил Петров е част от екипа на "ГрийнЛайф" от 2007-ма година, където първоначално заема длъжността финансов директор. Към момента компанията е сред най-успешните на инвестиционния пазар и вече 10 години развива проекти, привличащи български и чуждестранни клиенти. Петров, който понаст..

повече

Георги Киров Директор Инвестиционни консултантски услуги, Colliers

Георги Киров Георги Киров се присъединява към Colliers през 2002 г. като консултант.  През 2006 г. той поема управлението на отдел „Инвестиционно консултиране и оценки”. Георги работи с редица местни и международни инвеститори в сферата на недвижимите имоти. Между клиентите му са Europa Capit..

повече

Катерина Краева старши сътрудник, Wolf Theiss

Катерина Краева Катерина Краева е старши сътрудник във Wolf Theiss с над тринайсет годишна практика в България. Нейната кариера включва консултантски роли в широк кръг от чуждестранни и местни проекти за кредитиране. Тя има богат опит като съветник на  кредитори и кредитополучатели за придобиване на финанси..

повече

Асен Лисев управляващ директор, MBL CBRE

Асен Лисев Асен Лисев управлява MBL и ръководи всички дейности на компанията в България. Професионалният му опит покрива широк спектър от финансови услуги, инвестиционно консултиране и брокерски услуги в много сектори от недвижимите имоти, включително офис, търговски, индустриални сгради, хотели и жилищни..

повече

Лъчезар Тодоров изпълнителен директор, Terra Tour Service

Лъчезар Тодоров Лъчезар Тодоров е изп. директор на „Тера Тур Сервиз” ЕООД от 2001 г. Дружеството концентрира интересите си в областта на инвестиране, изграждане и експлоатация на недвижимост и туристически обекти на територията на България. Последната инвестиция на компанията е РИУ „Правец Ризо..

повече

Веселин Данев ,директор, Сигма Кепитъл

Веселин Данев

Ана-Мария Баракова директор "Финансиране на недвижими имоти", Unicredit Bulbank

Ана-Мария Баракова Ана-Мария Баракова е директор на отдел Финансиране на недвижими имоти в УниКредит Булбанк от края на 2011 г. Тя се присъединява към банката през 2006 г. като мениджър Отношения с клиенти, Финансиране на проекти и недвижими имоти. Предишният й трудов опит е свързана с работата й като експерт в Мин..

повече

Антония Маврова старши сътрудник, Wolf Theiss

Антония Маврова

Иван Велков председател, НСНИ

Иван Велков Иван Велков е икономист, завършил Пекинския Икономически институт и има магистратура по бизнес администрация от Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. От 2007 година е член на УС на Национално сдружение "Недвижими Имоти" (НСНИ), от 2009 година - заместник председател на УС..

повече

Румен Радушев началник управление „Жилищно кредитиране“ , Пощенска банка.

Румен Радушев Румен Радушев ръководи управление „Жилищно кредитиране“ в Пощенска банка. Притежава 13 години професионален опит в банкирането на дребно, от които над 5 години ръководи отдел „Продажби“ в Райфайзенбанк. Завършил е магистратура по Бизнес администрация (МВА) в Westminster Bu..

повече

Пламен Андреев Управител, Планекс

Пламен Андреев Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност "Промишлено и гражданско строителство". През 1990 година основава фирма Планекс. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, търговски и офис ..

повече

арх. Пламен Мирянов председател, Артекс Инженеринг АД

арх. Пламен Мирянов Арх. Пламен Мирянов е роден 1965г., в гр. Стара Загора, завършва строителен техникум „Христо Ботев” - специалност „Строителство и архитектура” със златен медал за отличен успех. През 1990 год. завършва висшето си образование във ВИАС - специалност „Архитектура”..

повече

Весела Илиева изпълнителен директор, Unique Estates

Весела Илиева Магистърска степен по Корпоративни имоти, финанси и стратегия от City University London Магистърска степен по маркетинг и реклама Бакалавърска степен по Икономика и управление на Масмедиите, Университет за Национално и Световна Стопанство – София Сертифициран спец..

повече

Георги Павлов Изпълнителният директор, Адрес недвижими имоти

Георги Павлов Изпълнителният директор на "Адрес недвижими имоти" Георги Павлов има магистърски степени по математика от Софийски университет "Св. Климент Охридски" и по бизнес администрация от City University of Seattle. Асоцииран член е на Chartered Management Institute, Великобритания и..

повече

Верка Петкова мениджър Офис площи, Colliers

Верка Петкова Верка Петкова има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Откакто се присъединява към Colliers през 2005 г., тя работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и международни компа..

повече

Станимира Пашова мениджър „Офис площи”, Forton

Станимира Пашова

Тодор Кавръков Мениджър Отдаване под наем, Търговски център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има над 6-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в пропърти мениджмънта. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на складови и офис площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на ком..

повече

Олга Стоичкова мениджър "Отдаване под наем", Тишман Мениджмънт Кампъни

Олга Стоичкова От април 2011 Олга Стоичкова е мениджър "Отдаване под наем" в "Тишман Мениджмънт Кампъни". Тя отговаря за офис и логистичните площи на Sofia Airport Center. Стоичкова се присъединява към екипа на компанията след четири години опит в областта на търговията с недвижими имоти. ..

повече

Мирослав Танчев управляващ партньор,Робул

Мирослав Танчев Мирослав Танчев е управляващ партньор в австрийската инвестиционна компания "Робул" (Robul). Дълги години беше управител и на българския клон на "Соравия" заедно с Валери Атанасов. За последните 10 години австрийската компания инвестира около 140 млн. евро в България в четири ..

повече

Антон Славчев Управител активи, Сердика офиси

Антон Славчев Антон Славчев е експерт в областта на корпоративните недвижими имоти. От 2006 до 2010 той оглавява отдела за офисни площи на Colliers в България а след 2010 и отдела за индустриални площи. През 2012 година създава Slavtchev Consulting – фирма специализирана в консултации, и управление на ак..

повече

Андрей Тепешанов Мениджър Ключови Клиенти, Елта Консулт

Андрей Тепешанов Андрей Тепешанов  е завършил Американския Университет в България и има бакалавърска степен по Бизнес Администрация. Андрей води релокацията на централния офис на международна компания в сферата на маркетинга в гр. София. Назначението започна като проект за оптимизиране на договорните отношен..

повече

Тодор Тодоров старши сътрудник, Камбуров и партньори

Тодор Тодоров

Таня Косева-Бошова Plaza West

Таня Косева-Бошова Таня Косева-Бошова е изпълнителен директор на European Trade Center. Преди присъединяването си към European Trade Center, тя е била изпълнителен директор на Landmark Property Bulgaria, съдружник и в "Бриджкорп", работила е в Colliers осем години, като четири от тях е била главен дирек..

повече

Сотирис Янакудакис търговски и лизинг директор, Ring Mall, Sofia

Сотирис Янакудакис

Боряна Пенева, мениджър „Търговски площи”, Colliers International

Боряна Пенева,

Росен Генев Мениджър на отдел „Търговски площи“, Фортън

Росен Генев Росен Генев постъпва във Фортън със задълбочени познания за ритейл пазара в България. След близо седем години на мениджърски позиции в Райфайзен Имоти, ING Пенсионно осигуряване и други международни компании той придобива ценни познания за клиентите, които сега прилага като мениджър във Фортън. ..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, Raiffeisen Property Management

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен Директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс Експо-2000 и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна. Адина е Румънка и идва в България пр..

повече

Тодор Табаков Партньор, Tабаков, Табакова и партньори

Тодор Табаков

Милена Гайдарска партньор, Пенков, Марков и партньори

Милена Гайдарска Милена Гайдарска е съдружник в „Пенков, Марков и партньори” с дългогодишен практически опит в сферата на сделките с недвижими имоти, строителството, комерсиализацията на търговски, жилищни и офисни площи, финансиране и обезпечаване на проекти с недвижими имоти, сливания и придобивания..

повече

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Организатор: